Salta al contingut

Premsa

PROGRAMA OCUPACIÓ HOTELERA I TURISME SOCIAL

La regidora de Benestar Social, Paqui López, ha informat que Oliva ofereix 496 places dins del Programa Provincial d’Ocupació Hotelera i Turisme Social que desenvolupa la Diputació de València. Les persones interessades hauran d’omplir i presentar la sol·licitud per a este programa al Centre Social de Sant Vicent fins al 30 d’abril.

El programa pretén, d’una banda, promoure l’envelliment actiu de la gent gran a través d’un programa de vacances socials, incorporant al seu torn en els corrents turístics, i de l’altra, fomentar l’ocupació per l’estacionalitat del sector turístic de la província de València.

El programa s’adreça a les persones majors de 65 o més anys empadronades a qualsevol municipi de la província de València.

En esta edició, el programa preveu un paquet de set destinacions turístiques amb una durada de cinc dies i quatre nits (de diumenge a dijous) amb esmorzar en hotel, activitats culturals i excursions a llocs d’interès turístic. Les rutes previstes són: Vall d’Aiora-Cofrents, Utiel-Requena, la Costera, Camp de Morvedre, Costa València-Cullera, la Safor i l’Horta de València. Així mateix, el programa inclou una ruta de balnearis pels diferents allotjaments de la província.

El programa comença a rodar de manera immediata amb l’inici del primer cicle de viatges, comprès entre abril i juny de 2013, i continuarà amb la segona onada entre setembre i desembre.