Salta al contingut

Premsa

El departament d’Educació inicia el projecte “Valors per a la convivència viària” a Oliva

El projecte ha començat enguany amb els alumnes del Col·legi “El Rebollet” que es donen cita al Parc d’Educació Viària d’Oliva per a realitzar les pràctiques de vianant i conductor.

Amb l’impuls que la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, dóna a través del projecte educatiu, “Valors per a la convivència viària”, els alumnes obtenen els coneixements precisos sobre l’encreuament segur per als vianants i amb posterioritat posen en pràctica els seus aprenentatges, portant a les seues cases aquesta magnífica experiència. “Hi ha alguns alumnes que no oblidaran aquestes visites ja que aprenen a anar en bicicleta” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Les pautes segures de l’encreuament de vianants són els objectius essencials de l’educació viària per als cicles de Primària.

Conèixer els comportaments segurs, percebre o adonar-se’n dels perills existents en les vies i voler evitar les situacions de risc, necessiten de la presa de decisions que ha de conjugar reflexions sumades a les habilitats cognitives i a les experiències perceptives, perfilant així el comportament vial idoni.

pautas 04