Salta al contingut

Premsa

Nota informativa Policia Local pintura vial

La Policia Local informa que, a conseqüència dels treballs de pintura vial de zona blava, zones de càrrega-descàrrega, minusvàlids i passos de vianants que estan previstos les nits del 24 al 25 de gener i la del 25 al 26 de gener, es prohibeix l’estacionament de vehicles des de les 20 hores (de cadascuna de les dos nits) a les següents zones:

  • Carrers de Cervantes, de la Constitució, Major i de Gómez Ferrer
  • Carrer del Pare Antonio Salelles, de l’Alcalde Juan Sancho i Passeig de Lluís Vives des del núm. 1 al 9.
  • Carrers de Loygorri, Passeig de Juan Carlos I, del Plebà i Plaça de l’Ajuntament.

Als carrers de Cervantes, de la Constitució, Major i de Gómez Ferrer, els estacionaments de zona blava es pintaran a l’altre costat de carrer, mentre que, es repintaran els ubicats als carrers del Pare Antonio Salelles, de l’Alcalde Juan Sancho i Passeig de Lluís Vives (de l’1 al 9).

També es pintaran les zones de càrrega-descàrrega existents al carrer Major, de la Constitució i de Lluís Vives (s’ampliarà aquesta zona front el núm. 7). També es pintaran les zones d’estacionament reservades a persones amb mobilitat reduïda.

Per últim, s’actuarà en el repintat dels passos de vianants ubicats a: Avinguda de Loygorri (4 passos), Passeig de Juan Carlos I (3 passos), Passeig de l’Alcalde Juan Sancho (3 passos), Carrer de Cervantes (2 passos), Carrer del Plebà (2 passos), Carrer de la Constitució (2 passos) i Plaça de l’Ajuntament (4 passos).

 

Preguem disculpen les molèsties ocasionades.