Salta al contingut

Premsa

Al voltant de 1.000 atletes participen a la XIV Quarta i Mitja Marató Ciutat d’Oliva “Memorial Teodoro Barber”

El Club Atletisme l’Espenta, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, organitza este pròxim diumenge, 7 de febrer,  la XIV Quarta i Mitja Marató Ciutat d’Oliva “Memorial Teodoro Barber Serra”. Una edició, la d’enguany, que tornarà a comptar, aproximadament, amb un miler d’atletes participants.

Un dia abans, dissabte 6 de febrer, tindrà lloc de la celebració de la II Cursa Solidària Infantil a les 16.00 hores, per a xiquets entre 3 i 12 anys, a la zona del Centre Polivalent. La inscripció de dos euros serà cedida íntegrament a Càritas.

La XIV edició d’esta prova a la nostra ciutat és una activitat consolidada de molt de prestigi dins d’esta modalitat esportiva. “Enguany, també amb molta il·lusió, el Club Atletisme L’Espenta ha preparat esta edició que congrega centenars d’esportistes d’altres localitats que vénen a Oliva a practicar el seu esport preferit però que, a més, molts d’ells gaudeixen durant eixa jornada d’Oliva i la seua gastronomia. Estes proves multitudinàries són molt importants per a una ciutat com la nostra” assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

La prova consta de dos circuits; un de 10.548 metres que suposarà la distància de quarta de marató, i un altre de 21.097 metres que és la distància de la mitja marató. Es tracta d’un circuit totalment pla.

L’eixida està prevista a les 10.30 hores des del Passeig de Gregori Maians. Les categories previstes són sènior (entre 18 i 34 anys), veterans A (entre 35 i 44 anys), veterans B (entre 45 i 54 anys) i veterans C (més de 55 anys).

Des de la delegació d’Esports, que dirigix el regidor Blai Peiró, s’ha felicitat al Club l’Espenta per la magnífica organització d’aquest esdeveniment i ha agraït la col·laboració de la resta de delegacions que s’han implicat en aquesta prova esportiva.

El Club Atletisme l’Espenta agraïx la col·laboració de la Policia Local d’Oliva, Creu Roja, Protecció Civil i les Regidories d’Esports i Obres i Serveis.

cartell mitja marató cursa solidaria