Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra el cap de setmana del 13 i 14 de febrer la gran fira de les rebaixes

“San Rebajín” es presenta com “les rebaixes que enamoren”

“Perquè estem enamorats del nostre treball, dels nostres clients, dels xiquets, del nostre comerç i dels productes que venem”. Així ha presentat aquest matí la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, la fira de les rebaixes “San Rebajín”, que tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de febrer al Centre Polivalent d’Oliva. Una fira organitzada per l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva.

La fira de les rebaixes comptarà enguany amb un rècord de participació, amb uns 50 comerços de tots els sectors: roba, calcer, mobles, electrodomèstics, pintures, etc. A més oferirà als més menuts la possibilitat de disfrutar de diverses atraccions infantils durant tot el cap de setmana i per només un euro (que pagaran només una vegada per a totes les atraccions).

La presentació de “San Rebajín” ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta d’ACCO, Marién Català, i del regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar.

Per la seua banda, Pepe Salazar ha agraït una vegada més als comerciants l’esforç “per oferir sempre als seus clients els millors productes amb el millor tracte possible”, i ha convidat a tots els olivers, i en general a tots els saforencs, a assistir a la fira de les rebaixes “San Rebajín”, “perquè podreu aprofitar per comprar, a molt bon preu, productes de primera qualitat, i al mateix temps passar un dia agradable en família, amb els xiquets, o amb els amics. Estic segur que tot allò que han preparat des d’ACCO per al  pròxim 13 i 14 de febrer acabarà fidelitzant i enamorant, un poc més, a tots els seus clients, per qualitat i preu”, ha afegit el responsable municipal de Comerç.

Rosa Llopis ha agraït a la Regidoria de Comerç el seu suport a totes les iniciatives comercials que presenten a l’ajuntament, “la veritat és que sempre estan al nostre costat, i s’involucren en tots els projectes que els plantegem. Per això vull destacar públicament l’agraïment al regidor de part de tots els comerciants”.

La presidenta d’ACCO ha remarcat també que es tracta “de la tercera edició de la fira de les rebaixes, no d’una fira d’estocs. “San Rebajín” permetrà comprar productes actuals, de temporada, a uns preus molt rebaixats, serà una espècie de fira de remat de les rebaixes d’hivern”.

La vicepresidenta d’ACCO, Marién Català, ha destacat la importància de l’associacionisme en general i en el comerç en particular: “Cada vegada més la gent veu que convé estar associat, que fem moltes coses pel comerç i que formant part de l’associació al final ens beneficiem tots. Per això cada vegada tenim més associats; ara mateix arribem a 135, i per això vull agrair a tots els comerços el seu esforç i participació en la nostra fira de les rebaixes “San Rebajín”.

cartell San rebajín