Salta al contingut

Premsa

Activitats en homenatge a Francisco Brines

El proper dimarts, 23 d’abril, Dia del Llibre, el Servei Municipal de Biblioteques ha organitzat una sèrie d’activitats en homenatge a Francisco Brines. El Servei de Biblioteques s’adhereix així a l’homenatge que es farà al poeta oliver en tota la Xarxa de Biblioteques Públiques Valencianes, arran de l’acord del Consell de la Generalitat d’homenatjar, en cada celebració del Dia del Llibre, un autor o autora valencians.

Es pretén, d’aquesta manera, fomentar la lectura i el coneixement dels nostres autors i autores, i posar en valor la cultura valenciana. Francisco Brines ha estat l’autor escollit per inaugurar aquesta
iniciativa.

Les activitats programades consisteixen a una marató de poemes de Francisco Brines a través de la pàgina de Facebook “Biblioteques Oliva”, que es mantindrà oberta el mateix dia 23 perquè els usuaris de les biblioteques “pengen” els seus poemes o fragments preferits del poeta, i els compartisquen amb altres usuaris.

A més, s’instal·larà un expositor monogràfic de la seua obra i es farà un repartiment als usuaris de poemes impresos, especialment seleccionats per a l’ocasió.