Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia el pagament de l’ajuda corresponent a la primera fase de la Xarxa Llibres

L’Ajuntament d’Oliva ha efectuat ja l’ordre de pagament de l’ajuda, de

fins a 100 €, en la compra de llibres de text corresponent a la primera fase del programa Xarxa Llibres. Les famílies començaran a rebre les ajudes en funció de la seua entitat financera.

El Departament d’Educació ha tramitat 1.746 sol·licituds presentades per famílies, i una sol·licitud de centre escolar, que suposen un desemborsament de 178.637,19 €.

En aquesta primera fase la Xarxa Llibres concedeix a cada alumne fins a 100 €. En una segona, quan ho ordene la conselleria i es retornen els llibres en bon estat, s’abonaran fins a 100 € més.

La Xarxa Llibres és un programa de la Generalitat Valenciana, Diputació i ajuntaments, que té com a objectiu subvencionar fins a 200 € per la compra de llibres de text el present curs 2015-2016, i crear un banc de llibres per al pròxim curs.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha agraït l’esforç i treball, a tots els qui han participat en la tramitació de les sol·licituds, a la tècnica d’Educació i a la interventora. També ha agraït la col·laboració en el procés als centres educatius i AMPA. Pastor ha afegit que “el Departament d’Educació ha complert fent un important esforç per poder desenvolupar aquesta ordre, que era novetat, i a més venia amb les directrius marcades des de tres administracions diferents, però l’important és que les famílies d’Oliva puguen rebre aquesta subvenció” .