Salta al contingut

Premsa

El Museu Etnològic acull l’exposició “Fraccions de temps, instants de llum”

La mostra es podrà visitar des del dia 5 i fins al pròxim 18 de març

L’exposició fotogràfica “Fraccions de temps, instants de llum” de l’oliver Eduardo Gisbert Arnal, arriba al Museu Etnològic d’Oliva fins al proper 18 de març, organitzada per la Regidoria de Museus que dirigeix Enric Escrivà. La inauguració oficial està prevista per a divendres, 4 de març, a partir de les 20.00 h.

Advocat de professió i fotògraf per passió, Eduardo Gisbert ens convida a fer un recorregut al llarg de la seua trajectòria, des dels seus inicis en el món de la fotografia i fins a l’actualitat. El seu treball complementa diferents tècniques per a mostrar tot el potencial que la fotografia ofereix.

El visitant podrà gaudir de fotografies realitzades amb una càmera mecànica dels anys 30 del segle passat, fins a imatges enregistrades digitalment en el nostre entorn local.

L’exposició es pot visitar fins al pròxim 18 de març, en l’horari habitual del Museu Etnològic (carrer de Tamarit, 2-4), de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30 h; i diumenge, d’11.00 a 13.30 h.

M_EGISBERT X