Salta al contingut

Premsa

Jorge Rodríguez visita les obres del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles a Oliva

Ha estat rebut per la Corporació Municipal i ha signat al Llibre d’Honor

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dijous 3 de març, les obres del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) a la ciutat d’Oliva. Rodríguez, que ha estat acompanyat per la diputada provincial i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha estat rebut per la Corporació Municipal, a l’ajuntament on ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat.

L’alcalde d’Oliva ha agraït la visita de Rodríguez i a més ha recalcat “el canvi de polítiques clientelistes d’abans per aquest nou model més just amb tots els municipis, ja siguen grans o menuts o d’un color polític o altre. Ara si, tots som tractats per igual i en les mateixes condicions”.

Per la seua banda, el president de la Diputació ha assenyalat que “des del primer moment teniem clar el que voliem modificar. Voliem destinar els diners als municipis amb una clara aposta pel municipalisme i amb criteris objectius. Per això a la Safor han arribat a través d’aquest pla vora sis milions d’euros i a Oliva quasi un milió”.

La comitiva ha visitat, posteriorment, les obres de condicionament del carrer Comte d’Oliva, un dels tres projectes que s’engloben dintre d’aquest pla d’inversions posat en funcionament des de l’òrgan provincial amb un pressupost global de 960.938,16 euros.

Aquest projecte consisteix en una actuació de regeneració urbana a l’eix conformat pel carrer Comte d’Oliva i les places de Riuet dels Frares i final del C/ Sant Ignasi de Loiola. Regeneració urbana consistent en ampliació de voreres, orelleres, millora de l’arbrat i del mobiliari urbà, amb la qual es pretén potenciar aquest eix vertebrador del barri de Sant Francesc.

El segon dels projectes, també ja en marxa, d’aquest pla de la Diputació de València és una actuació de regeneració urbana dels voltants de l’escola infantil municipal El Caragol, en el Raval. Una actuació amb la qual es pretén la generació de places d’aparcament, la dignificació urbana d’este espai, facilitar la mobilitat, i una millor integració de la pineda existent en l’entorn urbà.

El tercer dels projectes ha estat l’adquisició d’una màquina retroexcavadora destinada a la brigada d’Obres i Serveis.

P1260950 P1260972 P1270002 P1270007

P1260938