Salta al contingut

Premsa

El Centre Polivalent acull la final de la Ruta de Tapes d’Oliva

La Regidoria de Turisme, Gastroliva i Safor Events organitzen aquesta activitat

Aquest diumenge, 13 de març, coneixerem quina serà la millor tapa de Gastroliva amb la celebració de la gran final de la Ruta de Tapes que tindrà lloc al Centre Polivalent a partir de les 11.30 hores.

La presentació s’ha realitzat aquest matí al saló de Plens amb la presència de la regidoria de Turisme, Mireia Morera, el president de Gastroliva, Paco Oltra, la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, i el representant de l’empresa Safor Events, Juan Carlos Girau.

En total, participaran 25 bars/restaurants de la ciutat, cadascun dels quals presentarà una tapa al concurs.

Des de Safor Events, el seu representant Juan Carlos Girau, ha donat a conéixer el nom dels membres del jurat. Un jurat conformat per Miquel Ruiz, el primer cuiner valencià que va obtindre una estrella Michelin i que en l’actualitat regenta el Baret de Miquel a Dénia; Sergio Escrivà, cap de cuina de l’Hotel Los Robles de Gandía; Nacho Pla, docent del CDT d’Alacant; Ximo Pastor, docent del CDT de Gandia i també per un docent del CDT de Dénia.

“Ha estat un èxit aquesta darrera Ruta de Tapes, tant pel nombre de veïns i visitants que s’han acostat als restaurants a degustar la nostra gastronomia com també per la magnífica qualitat de les tapes elaborades pels nostres restauradors. I quina cosa millor que un acte com aquest per tancar l’edició d’enguany. Animar a Gastroliva a continuar amb activitats com aquestes, tant importants per a la ciutat i per a la gastronomia local” assenyalava la regidora de Turisme, Mireia Morera.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, ha convidat a tots “que s’acosten el diumenge al Centre Polivalent per tal de viure una jornada festiva i poder degustar i gaudir les tapes que ens oferiran els nostres restauradors”.

El president de Gastroliva, Paco Oltra, ha assenyalat que es tracta d’una activitat que serveix per animar a continuar treballant als professionals de la restauració a la nostra ciutat “i a més d’un al·licient extra el fet de poder aconseguir ser la persona que elabora la millor tapa dels nostres associats”.

IMG-20160310-WA0005 IMG-20160310-WA0006 IMG-20160310-WA0007