Salta al contingut

Premsa

La regidora de Turisme, Mireia Morera, trasllada a la diputada provincial de Turisme els projectes que es presentaran en la convocatòria de subvencions de la diputació per a projectes d’àmbit turístic

El passat diumenge, 13 de març, amb motiu de la celebració del primer Concurs de Tapes Gastroliva, es va rebre a Oliva la visita de la diputada de Turisme, Pilar Moncho. La regidora de Turisme, Mireia Morera, aprofitant l’ocasió, li va exposar els projectes que presentarà el Departament de Turisme d’aquest ajuntament per tal d’acollir-se a la recent convocatòria de subvencions de la Diputació i el Patronat Provincial de Turisme.

Aquestes línies d’ajudes es centren en tres tipologies específiques dins l’àmbit turístic. La promoció d’esdeveniments turístics, el desenvolupament d’aplicacions tecnològiques i la millora d’infraestructures i senyalització turística; aquestos són els tres temes sobre els quals els ajuntaments interessats poden presentar projectes.

La “Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva 2016”, “Oliva a la Xarxa” i “Senyalització de la Ruta Turística Gerreria-Pinet” són els tres projectes que presentarà el Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva per tal d’optar a les tres possibles línies d’ajudes, i amb els quals espera aconseguir una bona valoració, que faça possible el seu desenvolupament.