Salta al contingut

Premsa

Alumnes del Conservatori de Música “Josep Climent” viatgen a Sisteron

El Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron ha organitzat, junt amb el Conservatori  Comarcal de Música Josep Climent, un viatge del 7 al 10 d’abril, a la ciutat  francesa de Sisteron.

En esta activitat participen un grup de 31 alumnes junt amb part del claustre docent, entre ells el director del Conservatori, José Vicente Oliver.  A banda, també formen part de la delegació olivera membres del Comité d’Agermanament, el regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, i el regidor de Joventut, Alejandro Salort.

Des del Comité d’Agermanament i el Conservatori Josep Climent, s’ha organitzat un complet programa d’activitats. Al llarg del matí de hui divendres visitaran la ciutat i demà, dissabte dia 9 abril, la Brass Band del conservatori oferirà un concert a la catedral de Sisteron.

Els regidors Enric Escrivà i Alejandro Salort han fet palés el seu agraïment a l’Ajuntament i Comité d’Agermanament de Sisteron per la bona acollida i la seua hospitalitat. “Es tracta d’un viatge que no només ve a reforçar els vincles entre ambdues ciutats, sinó que esdevé tota una oportunitat per a l’intercanvi cultural, d’experiències i coneixements”.

foto 1 sisteron conservatori