Salta al contingut

Premsa

La Diputació de València invertirà 85.237 euros en el nou asfaltat de la carretera CV-678 al seu pas per Oliva

Per a 2017-2018 s’esperen les inversions més importants en la carretera CV-670 d’unió entre Oliva i Piles, que pujarà al voltant d’un milió tres-cents mil euros (1,3 milions), i la del pont de connexió entre les platges d’Oliva i Piles, que estarà al voltant de 200 mil euros

La Diputació de València ha començat a complir amb els compromisos d’inversions en carreteres de la seua competència al seu pas per Oliva, que el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, va anunciar a l’alcalde fa setmanes.

La primera de les inversions, per valor de 85.237 euros, es destinarà al nou asfaltat de la carretera CV-678 al seu pas per Oliva, que comunica Pego amb el Molinell i el nucli de Bassetes, ja que necessita d’un condicionament urgent i està molt transitada. Així es va anunciar ahir en la presentació que es va fer a València del Pla de Carreteres de la Diputació per a l’exercici 2016.

Per al període 2017-2018 s’espera la inversió més important en la carretera CV-670 (Natzaret-Oliva) en el traçat entre Oliva i Piles. Actualment la Diputació té finalitzat el projecte, que consisteix fonamentalment en l’ampliació dels vorals en dos metres per cada lateral i el nou asfaltat integral de tot el tram, amb un pressupost d’1.290.000 euros. Per poder licitar les obres, la Diputació està realitzant un estudi d’inundabilitat de la zona a requeriment de la Conselleria. Després que la Conselleria done el seu vist i plau al projecte, amb el dit informe incorporat, s’iniciarà la fase d’expropiacions que es durà a terme al llarg de 2017, amb la qual cosa l’execució de les obres tindran lloc en 2018.

Finalment, pel que fa al pont de connexió entre les platges d’Oliva i de Piles, la Diputació s’ha compromés a finançar la seua execució a través d’un conveni singular en 2017, que pujarà a 200 mil euros. Mentrestant, l’alcalde, David González i el primer tinent d’alcalde delegat de Planejament, Blai Peiró, treballen per fer possible executar la prolongació de 400 metres de l’Av. dels Llauradors amb l’objectiu d’arribar fins la fita amb la platja de Piles.

carretera 1

Visita Diputat de Carreteres