Salta al contingut

Premsa

Comunicat Regidoria Platges Ajuntament d’Oliva

La Regidoria de Platges de l’Ajuntament d’Oliva informa que s’està a l’espera de l’aprovació definitiva del Pla de Temporada 2016 per part de la Demarcació de Costes. Una aprovació que es realitza després de vore els informes previs de les diferents conselleries i administracions implicades.

L’Ajuntament d’Oliva és coneixedor dels diversos informes que Costes ha demanat al voltant d’este Pla de Temporada, els quals estableixen condicionants, d’altres recomanacions i, per últim, d’altres garanties addicionals. Demarcació de Costes està valorant tots els informes elaborats a hores d’ara.

La Regidoria de Platges de l’Ajuntament d’Oliva, vistos els expedients i els diferents informes, està prenent mesures complementàries per tal de garantir la compatibilitat de les instal·lacions amb el respecte al medi ambient i l’accessibilitat a les platges. “Este és un compromís ferm de l’equip de govern, però no d’una zona concreta sinó de tot el nostre litoral, des de Dénia i fins a Piles” assenyalava el regidor de Platges, Gabriel Oltra.