Salta al contingut

Premsa

Oliva obté quatre Banderes Blaves per a les seues platges en 2016

Oliva ha obtingut quatre guardons de Bandera Blava aquest any 2016, que situen la ciutat d’Oliva en tercera posició, després de Cullera i València, pel que fa al nombre de distintius. Oliva és el municipi amb més guardons de qualitat mediambiental de la Safor.

Enguany, s’ha obtingut el distintiu de Bandera Blava per a les platges de Terranova-Burguera, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta.

La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha destacat que “estem molt satisfets per estos guardons que ens confirmem que estem en la bona direcció turística. De nou els nostres visitants i turistes podran tornar a gaudir este estiu d’unes de les platges de més qualitat de tot el litoral valencià. Agrair a tots els departaments i persones implicades el seu gran esforç, per tal d’aconseguir la millora de les nostres platges ja que són un dels principals valors turístics de la ciutat”.

Els objectius marcats ara pel Departament de Turisme estan a mantenir els guardons obtinguts en 2016 i treballar per tal d’aconseguir nous guardons a les platges de més al sud.

bandera