Salta al contingut

Premsa

Oliva participa en el 40 aniversari de l’agermanament Herbolzheim-Sisteron

Una delegació de l’Ajuntament d’Oliva s’ha desplaçat, del 4 al 8 de maig, a Alemanya per tal de participar en els actes organitzats amb motiu de la commemoració del 40 aniversari de l’agermanament entre Herbolzheim i la ciutat francesa de Sisteron.

La programació oficial va començar divendres, 6 de maig, al Centre Escolar Emil Dörle, on va tenir lloc la inauguració de la “Platz der Freundschaft” (“Lloc de l’Amistat”), una font que inclou els escuts dels diferents municipis europeus agermanats amb la ciutat alemanya, i les seues poblacions amigues, com ara Morawica (Polònia) i Oliva.

La delegació olivera, formada pel regidor de Cultura, Enric Escrivà, el regidor de Joventut, Alejandro Salort, i la portaveu adjunta del grup municipal socialista, Ana Morell, ha mostrat el seu agraïment a la ciutat amiga d’Herbolzheim per la seua hospitalitat, i ha felicitat ambdós municipis pel 40 aniversari del seu agermanament.

En el transcurs d’un acte solemne presidit pels alcaldes d’Herbolzheim, Ernst Schilling, i de Sisteron, Daniel Spagnou, el regidor de Cultura va posar en relleu l’especial significació d’una trobada “que va més enllà d’un acte institucional i protocol·lari, i esdevé tota una oportunitat per a estrènyer una relació d’amistat cada vegada més sòlida que puga fructificar en l’agermanament oficial entre Oliva i Herbolzheim. És el nostre desig, i posarem tot de la nostra part per tal de fer-ho realitat”.

El viatge ha servit, a més a més, per a entaular converses amb l’Ajuntament d’Herbolzheim entorn a futures ofertes de treball a la ciutat alemanya adreçades a veïns d’Oliva, i que es formalitzaran pròximament.

D’altra banda, i amb motiu de la celebració del Dia d’Europa, hui dilluns, 9 de maig, l’ajuntament ha previst la hissada de la bandera europea, a la plaça d’Europa de la platja d’Oliva.

C_HERBOLZHEIM 40 ANIVERSARI (2) C_HERBOLZHEIM 40 ANIVERSARI (3)