Salta al contingut

Premsa

Educació felicita al CEIP Santa Anna pel Premi Baldiri i Reixac

La Regidoria d’Educació felicita al CEIP Santa Anna pel premi Baldiri i Reixac organitzat per la Fundació Carulla de Barcelona.

En aquesta edició el centre escolar d’Oliva ha estat premiat junt amb altres 11 col·legis. Segons la fundació, el CEIP Santa Anna “és una escola que s’ha proposat normalitzar l’ús de la llengua en tots els àmbits comunicatius fent servir, entre altres eines, la introducció i l’ús del joc dels escacs. Tot i la situació socioeconòmica del centre, l’equip de mestres ha aconseguit en dos anys implantar la pràctica d’aquest esport i ha fet créixer l’autoestima entre l’alumnat amb la seua participació i intervenció en campionats i concursos d’escacs de la zona. Convé destacar-hi la implicació de pares i mares, juntament amb la dels mestres, en aquest projecte, que ha esdevingut de tota la comunitat educativa”.

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya el passat dia 9 de maig; a la recollida del guardó assistiren mestres i alumnes del centre. La directora, Empar Sastre, i la secretaria, Isabel Llidó, en nom de tota la comunitat educativa del centre, van recollir el premi acompanyades d’altres mestres i alumnat.

Des del centre manifesten “la satisfacció tant professional com personal de tot el claustre per aquest guardó i l’alegria del fet que el projecte d’innovació educatiu que estem duent a terme durant aquestos anys estiga tenint un bon resultat en el nostre alumnat. Sorpresos i contents per l’èxit, continuarem treballant en la mateixa línea per tal d’obtenir el millor cadascun dels nostres alumnes.”

CEIP Santa Anna_Oliva (4) DSCN2764