Salta al contingut

Premsa

La Delegació d’Esports aprova una línea d’ajudes i subvencions a esportistes d’elit no professionals d’Oliva

La mesura es va aprovar ahir en el transcurs del Ple ordinari del mes de maig

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Delegació d’Esports que dirigeix el tinent d’alcalde, Blai Peiró, ha aprovat inicialment la normativa local que regularà la concessió de subvencions als esportistes d’elit de la ciutat d’Oliva.

La concessió de subvencions, regulades en la nova ordenança municipal, té per objecte col·laborar econòmicament amb els esportistes d’elit d’Oliva, amb la finalitat de donar suport als programes d’entrenaments i despeses de competició d’alt nivell, d’acord amb la Llei de l’Esport i Activitat física de la Comunitat Valenciana, per tal d’aconseguir també millorar el rendiment d’aqeustos esportistes.

Aquestes ajudes estan dirigides a esportistes d’elit; que siguen residents i empadronats a Oliva; que estiguen en possessió de la llicència federativa corresponent a la modalitat esportiva; i que no tinguen la condició de professional.

Per al regidor Blai Peiró “des de la Delegació d’Esports, hem volgut donar resposta a les peticions que se’ns han traslladat en moltes ocasions per esportistes i aficionats d’Oliva. Tenim la sort de tindre a Oliva esportistes d’elit, en moltes modalitats d’esport, que participen en competicions nacionals, europees i campionats del món amb excel·lents resultats. Des del SEM (Serveis Esportius Municipals) s’ha treballat i buscat un instrument per poder donar suport als nostres esportistes d’elit. Els esportistes han de comptar, no només amb reconeixements institucionals, que se’ls mereixen, sinó també, i dins de les possibilitats de la Delegació d’Esports, amb un suport econòmic que ajude en les despeses de preparació i entrenaments, material, desplaçaments i participació en competicions d’alt nivell nacional, europeu, i mundial “.

Segons el tinent alcalde i responsable d’Esports “aquestes ajudes són una actuació més de la tasca que realitza la Delegació d’Esports, en col·laboració amb l’ALEEO, que se suma al programa global de suport a l’Esport de la ciutat, i que inclou també les ajudes als clubs esportius de la ciutat i, sobretot, el manteniment i suport de les Escoles Municipals d’Esport de base”.

IMG-20160527-WA0000