Salta al contingut

Premsa

Aiguamar Teatre s’alça com a triomfadora del “Vila d’Oliva”

Lletraferits & Comediants s’emporta tres premis i cinc nominacions per “Nico & Tina”. Alumnes de l’Escola Municipal de Teatre van representar per primera vegada la comèdia musical “Besos” de Carles Alberola i Roberto García, dirigida per César Monzonís.

Aforament complet en la clausura del III Certamen de Teatre “Vila d’Oliva”, que va tenir lloc divendres, 27 de maig, al Teatre Olímpia. 500 espectadors van presenciar l’acte de lliurament de premis i la representació de “Besos”, espectacle fora de concurs, interpretat per alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

Prèvia comunicació dels nominats, es van donar a conéixer els vencedors del Certamen:

Vila d’Oliva a la millor escenografia

Nominats Lletraferits & Comediants per “Nico & Tina”, i Aiguamar Teatre per “Trio Faraona”; la millor escenografia per a Lletraferits & Comediants.

Vila d’Oliva al millor actor de repartiment

Jordi Grau per “Nico & Tina”.

Vila d’Oliva al millor actor

Nominats Josep Lluís Martí per “Nico & Tina”, i Carlos Flores per “Trio Faraona”; el millor actor Carlos Flores.

Vila d’Oliva a la millor actriu

Nominades Paola Castelló per “Fuga”, i Amparo Sospedra per “Amant a sou”; la millor actriu Amparo Sospedra.

Vila d’Oliva a la millor direcció

Nominats Ignasi Moreno per “Nico & Tina”, i Carlos Flores per “Trio Faraona”; la millor direcció per a Ignasi Moreno.

Vila d’Oliva a la millor obra teatral

Nominades “Nico & Tina” de Lletraferits & Comediants, i “Trio Faraona” d’Aiguamar Teatre; la millor obra teatral “Trio Faraona”.

La triomfadora de la nit, “Trio Faraona”, va aconseguir el màxim guardó del Certamen, dotat amb 1.200 euros, i va reconéixer el treball del seu director: Carlos Flores, que es va emportar el premi al millor actor. “Nico & Tina” va guanyar tres dels cinc guardons als quals optava, entre ells el de millor director, concedit a Ignasi Moreno. A més, Amparo Sospedra es va alçar amb el “Vila d’Oliva” a la millor actriu per “Amant a sou”.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Oliva, David González, el regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, i el president de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, Manel Vivó. Tots tres van felicitar els premiats, nominats i finalistes, destacant el nivell assolit i demostrat. “Gràcies per comptar amb Oliva, per permetre’ns acollir i gaudir de les vostres produccions, i per ajudar-nos a enllestir aquesta gran festa en què celebrem el teatre com una forma d’impulsar la cultura”, va destacar Escrivà.

Amb posterioritat al lliurament, l’exitosa representació de “Besos” va tancar la III edició del Certamen. L’Escola Municipal de Teatre va oferir un espectacle mereixedor de l’atenció i la participació del públic, en què els quinze alumnes de nou ingrés van mostrar des de l’escenari el treball realitzat durant el curs.
 
_SMF5641_SMF5932