Salta al contingut

Premsa

Oliva celebrarà la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial els dies 24, 25 i 26 de juny amb més empreses d’automòbils nous

La XII Matinal Motera d’Oliva serà diumenge, dia 26 de juny

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva i director de la Fira, Pepe Salazar, ha presentat la Fira del Motor i  Maquinària Industrial d’Oliva com un “esdeveniment cabdal per al comerç del motor, tant a nivell local com comarcal i autonòmic, amb 27 anys d’experiència, a més d’un aparador de les nostres empreses per tal d’acostar-se als possibles clients i així dinamitzar un sector econòmic tan important com és el de l’automoció i la maquinària industrial”. Segons el regidor, “enguany s’han incrementat els recursos que destinem a la fira, humans i tècnics. Perquè la idea és que cada any siga millor i estiga, si cap, encara més consolidada dintre del calendari de Fires del Motor de la Comunitat Valenciana”.

La Fira del Motor està organitzada per la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Com a principals novetats de la XXVII Fira del Motor d’Oliva tindrem una major presència d’empreses d’automòbils nous i també una empresa de “customització” de motos.

Amb una superfície de 14.000 metres quadrats, la Fira comptarà amb la participació de 50 expositors aproximadament, tant locals com comarcals i de tota la Comunitat Valenciana. Pel que fa als sectors comercials que participaran tindrem automòbils nous (les principals marques), autocaravanes, vehicles industrials, motos, maquinària industrial, autoescoles i vehicles d’ocasió. La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc un any més en el recinte de la fira tancat, a l’aire lliure, del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

Per a tota la família, Pepe Salazar ha explicat que tindrem “l’actuació, dissabte de vesprada, de 19.30 a 21.00 h, d'”El Porruo, l’home més fort d’Espanya”. Un espectacle de força humana, no mai vist a la Safor, que de segur encantarà a majors i menuts. I per descomptat la XII Matinal Motera d’Oliva del diumenge 26 de juny, organitzada novament pel Motoclub Motolio d’Oliva.”

Referent a la matinal, el president del Motoclub Motolio d’Oliva, Juan Peso, ha agraït “l’esforç en l’organització a la Regidoria de Comerç i molt especialment al seu responsable, Pepe Salazar, que sempre ha estat al nostre costat”. Juan Peso ha qualificat la Matinal d’Oliva “com una de les més importants de la Comunitat Valenciana, que compta amb el suport de la Federació d’Amics de la Moto de la CV i de diversos clubs de la comarca, i que espera reunir enguany unes 1.500 motos”.

Pel que fa a l’activitat prevista a la Matinal, un esmorzar amb torrada inclosa, l’actuació d’una banda de rock, una exposició d’un centenar de motos clàssiques, la volta cap a les 11.30 h que arribarà fins a la platja i l’espectacle d’Edu Rodríguez. “Convidem a tots a participar, tinguen moto o no, qualsevol persona podrà disfrutar de la Matinal d’Oliva, i si vol, per 9 euros tindrà un entrepà, beguda i camiseta”, ha afegit el president del Motoclub Motolio.

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:

-Divendres, 24 de juny: de 19.00 a 22.30 h.

-Dissabte, 25 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

-Diumenge, 26 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXVII Fira serà el dissabte 25 de juny a les 12.00 h a l’entrada del recinte de la fira.

CARTELL FIRA MOTOR 2016

 

 

 

CARTELL MATINAL MOTERA OLIVA 2016

EL PORRUO - LONA EN JPG web