Salta al contingut

Premsa

Cristina Sabater, de Gandia, guanya el Festival de la Cançó d’Oliva

Eros Pons guanya el Premi al Millor Artista Local

Els premiats en la Gran Final del Festival de la Cançó d’Oliva, el Concurs de Cantants Novells i Aficionats, que es va celebrar anit diumenge dintre de la Fira i Festes d’Oliva 2016, van ser:

– Primer Premi (300 euros més trofeu) per a Cristina Sabater, de Gandia. Va interpretar “Sin ti no soy nada”, d’Amaral, i “What’s up” de Four Non Blondes.

– Segon Premi (200 euros més trofeu), Pilar Soria, d’Oliva. Va cantar “Jueves” de La Oreja de Van Gogh, i “Memory”, de Barbra Streisand.

– Tercer Premi (100 euros més trofeu), Sara Bolo, d’Oliva també, que va interpretar “Recuérdame” de Marc Anthony, i “And I am telling you I’m not going”, de Jennifer Hudson.

– El Premi al Millor Artista Local (200 euros més trofeu) va ser per a Eros Pons, que va interpretar “Granada” i “Mi aldea”, de la sarsuela “Los Gavilanes”.

El Festival, organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, va estar coordinat per Toni Rodríguez “El Fontanero” i presentat per Germán Salazar, que també van rebre un trofeu en agraïment a la seua tasca.

El Festival de la Cançó d’Oliva posava anit el punt i final a una de les fires més participatives que es recorden. Al voltant de dues mil persones van poder gaudir de l’actuació dels 10 participants que van arribar a la Gran Final. Havien de ser 12 però a ultima hora el duo format per Joan Ferrer (de Pego) i Mairena León (d’Oliva), així com Lorena Pérez (de Pedreguer), no es van presentar. Tots els cantants van rebre un diploma nominal que agraïa la seua participació.

“Ha estat un gran festival, el colofó perfecte per a la Fira i Festes d’Oliva 2016”, explicava el regidor de Festes, Pepe Salazar, “Només em queda donar l’enhorabona als guanyadors i agrair el seu esforç a totes les persones que van participar, i per suposat a totes les que van assistir i disfrutar de la festa”.

PARTICIPANTS

PUBLIC

 

 

 

 

 

 

CRISTINA SABATER PREMIEROS PONS PREMI

 

 

 

 

 

 

PILAR SORIA PREMISARA BOLO PREMI