Salta al contingut

Premsa

La Policia Local d’Oliva inicia este cap de setmana controls preventius de drogues i alcohol als conductors

Estes proves s’emmarquen dins del programa de detecció de drogues iniciat per la DGT.

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Policia Local, posa en funcionament este cap de setmana una campanya en què es duran a terme proves de detecció d’alcohol i drogues als conductors que circulen amb vehicles per la via pública.

Estes accions s’emmarquen dins d’una campanya a la qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Oliva de la Direcció General de Trànsit (DGT) que té com a objectiu fonamental incrementar la seguretat vial a la ciutat d’Oliva.

La mesura té com a finalitat la prevenció d’accidents de trànsit i disminuir riscos en les persones que, potencialment, poden ser causants d’accidents, a causa de ser consumidors habituals de substàncies estupefaents.

A partir del cap de setmana del 9 i 10 de juliol, efectius de la Policia Local d’Oliva, especialitzats en la matèria, seran els encarregats de dur a terme estos controls preventius en diversos punts de la via pública de la ciutat.

Des de la Policia Local es recorda que és primordial que la conducció es realitze sempre en les millors condicions i amb la capacitat d’atenció necessària “per tal d’evitar situacions de risc a la resta d’usuaris de la via pública”. Per això es sol·licita la col·laboració de tots els conductors i se’ls recorda que l’única taxa segura d’alcohol és 0.0%.