Salta al contingut

Premsa

Oliva hissa les Banderes Blaves a les seues platges

Este matí s’ha procedit a la hissada de les Banderes Blaves a les platges d’Oliva. Enguany, s’ha obtingut este distintiu a les platges de Terranova-Burguera, de Pau Pi, de l’Aigua Blanca i de l’Aigua Morta.

A l’acte han estat presents la regidora de Turisme, Mireia Morera, el regidor de Platges, Gabriel Oltra, el 1r tinent d’alcalde, Blai Peiró, el regidor de Festes, Pepe Salazar, i els regidors Carlos Mengual i Vicent Morera.

La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha destacat que “estem molt satisfets per estos guardons que ens confirmem que estem en la bona direcció turística. De nou els nostres visitants i turistes podran tornar a gaudir este estiu d’unes de les platges de més qualitat de tot el litoral valencià”.

D’un total de sis platges a Oliva, amb  un recorregut de 8.800 m de costa, quatre han obtingut enguany el guardó de Bandera Blava i la Q de qualitat. Cal dir que totes les sis platges tenen el distintiu ISO 14001, que concedeix l’Institut per a la qualitat turística que depén del Ministeri de Turisme, certificat que té caràcter internacional  i valora el control sobre els aspectes ambientals. Oliva el va obtenir per primera vegada en 2002.

Igualment totes les platges d’Oliva tenen el distintiu de Banderes Qualitur, un certificat autonòmic que concedeix l’Agència Valenciana de Turisme a totes aquelles platges que disposen d’alguna certificació de qualitat. Este certificat té caràcter turístic i valora la implantació del Sistema de Qualitat.

P1270981