Salta al contingut

Premsa

La platja d’Oliva acull aquest estiu la Cinquena edició de la fira comercial VORAMAR

Organitzada per ACCO, VORAMAR tindrà lloc el 30 de juliol i el 13 d’agost al carrer Roger de Lauria

Un estiu més, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat el mercat Voramar. Aquesta Cinquena edició de Voramar tindrà lloc els dissabtes 30 de juliol i 13 d’agost, a partir de les 20 h, i comptarà amb una trentena de botigues.

Com a novetats d’enguany, el canvi d’ubicació, ja que no se celebrarà al passeig dels Muntanyars sinó al carrer Roger de Lauria, i també una major superfície destinada a diverses activitats d’animació infantil, com ara l’enorme atracció inflable WIPE-OUT, una altra on llançar pilotes amb un canó, un multi obstacles per als xiquets més menudets de 0 a 4 anys, i 4 jocs variats més.

Un any més, la fira Voramar servirà per acostar a la platja d’Oliva l’oferta comercial existent a la ciutat, perquè tant els olivers com els turistes de la platja puguen conéixer de primera mà tots els articles que poden adquirir sense eixir d’Oliva.

Segons la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, “el comerç fa ciutat, el comerç és turisme i les compres constitueixen per si mateixes una activitat turística o una experiència viatgera, com també la visita als museus, les excursions o el descans a les nostres platges. Per tot això Voramar és una bona forma d’oferir una experiència de compra positiva, encaminada a donar a conéixer l’ampla oferta comercial de qualitat que tenim a Oliva i acostar ciutat i turisme, així com garantir la satisfacció dels turistes”.
La presidenta també ha volgut agrair al regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, la seua implicació en el projecte i el gran suport que presta a l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

Per al regidor de Comerç, Pepe Salazar, “Voramar és una magnífica oportunitat per acostar els productes de qualitat que ofereix el comerç d’Oliva a la platja. Els nostres comerços han d’aprofitar l’arribada dels turistes durant l’estiu per tal de promoure el seu negoci. També per als turistes i en general per a tots els residents de la platja és una sort el fet de poder disfrutar amb la família o els amics d’una activitat tan atractiva com Voramar, que a més ens permetrà accedir als diferents productes que ofereix el comerç d’Oliva a la platja. No hem d’oblidar que Oliva compta amb una ampla oferta comercial, de sectors ben diversos, amb botigues que ofereixen les millors marques, i sempre amb totes les garanties i al millor preu. La veritat és que tots eixim guanyant”.