Salta al contingut

Premsa

Es presenta la programació musical d’estiu a la Platja d’Oliva

A l’estiu la programació cultural no s’atura i continua amb una proposta d’activitats musicals complementària a l’oferta de sol i platja. El cicle ‘Música a la Mar’ començarà aquest diumenge, 31 de juliol, i s’estendrà fins a final d’agost.

El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha presentat les activitats musicals d’aquest estiu 2016 sota el lema ‘Música a la Mar’, cicle que acostarà la cultura a la Platja d’Oliva, durant el mes d’agost, amb cinc concerts d’entrada lliure i gratuïta.

El cicle ‘Música a la Mar’ esdevé un recull dels tradicionals concerts d’estiu de les principals agrupacions musicals de la ciutat, com ara l’Artístico-Musical o la Coral Santa Cecília. “La campanya naix amb l’objectiu de donar major difusió a l’activitat de les societats musicals, tot incorporant nous i atractius elements que consoliden una programació al gust de tots els públics i orientada a incorporar la cultura en la nostra vida d’estiu”, ha explicat el regidor. “Un altre dels valors afegits són els espais on es desenvolupen els concerts, llocs emblemàtics de la Platja d’Oliva, com ara l’Església del Carme o el carrer de la Mar Mediterrània, assenyalava Escrivà.

Acompanyant al regidor delegat, han comparegut el president de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, Ferran Escrivà; el director de la Coral Santa Cecília d’Oliva, Josep Malonda; i el president del Quintet de Metalls al Vent, Ferran Ferrando. Tots tres han detallat el contingut de les actuacions musicals previstes, convidant a veïns i visitants a gaudir de la música des d’una perspectiva nova i fresca.

El cicle s’obri aquest diumenge, 31 de juliol, a les 20.00 hores, a l’Església del Carme, amb l’Orfeó Josep Climent de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, que oferirà un Festival Polifònic, juntament amb la Coral de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

Seguirà el divendres, 5 d’agost, a les 22.00 hores, al carrer de Bellreguard amb el tradicional concert d’estiu de la banda simfònica de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, aquesta vegada amb l’acompanyament del cantant Alfredo Roselló, conegut popularment com el tio Fredo.  L’espectacle ens oferirà un repertori gastronòmic que anirà des dels desdejunis fins als sopars.

Per l’Església del Carme hi passarà també l’Orquestra Clàssica de l’Associació Artístico-Musical, diumenge dia 7, a les 20.00 hores, amb el seu tradicional concert d’estiu, que presenta alguna sorpresa per a la formació.

El segon dels concerts corals tindrà lloc diumenge, 13 d’agost, a les 22.00 hores, a l’Església del Carme, a càrrec de la Coral Santa Cecília, formació vocal d’Oliva amb una llarga trajectòria.

Tancarà la programació, el divendres, 26 d’agost, el Quintet de Metalls al Vent amb el concert “Metalls a la Mar”, que tindrà lloc al carrer de la Mar Mediterrània, a les 20.30 hores. “Es tracta d’una formació coneguda ja a la nostra localitat, ja que els seus components bé són de la localitat o en tenen relació com a professionals de la música”.

C_MUSICAMAR X