Salta al contingut

Premsa

Tio Fredo i la banda simfònica actuen divendres a la Platja d’Oliva dins del cicle ‘Música a la Mar’

L’espectacle ens oferirà un repertori gastronòmic que anirà des dels desdejunis fins als sopars

A l’estiu la programació cultural no s’atura i continua amb una proposta d’activitats musicals complementària a l’oferta de sol i platja. El cicle ‘Música a la Mar’ va començar el passat diumenge, 31 de juliol, i seguirà el divendres, 5 d’agost, a les 22.00 hores, al carrer de Bellreguard amb el tradicional concert d’estiu de la banda simfònica de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, aquesta vegada amb l’acompanyament del cantant Alfredo Roselló, showman de l’escena valenciana més conegut per Tio Fredo.

El carismàtic humorista dedica unes enginyoses lletres als productes i gastronomia valencians, moltes d’elles a hores d’ara esdevingudes clàssics en el gènere humorístic musical. Així, es podran escoltar Suc de taronja, L’arròs al forn, El blues de l’all i pebre i El rock de la paella; altres versades sobre tradicions i esports com La cassalla i El joc de la pilota valenciana, i festes com Sant Antoni del Codonyer, i La festa de Sant Roque.

‘Un dia amb Tio Fredo’ és el resultat de moltes hores de treball i aposta per la barreja de l’humor, la música tradicional i el context musical simfònic, seguint alguns paral·lelismes que tant popularitzà Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb diferents bandes d’arreu del país, i que a Oliva es presenta amb Tio Fredo i la banda simfònica de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva.
 
C_MUSICAMAR X