Salta al contingut

Premsa

Oliva rep 18.838 euros en subvencions per a activitats i equipaments culturals

El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha anunciat la concessió d’una sèrie de subvencions amb diferents finalitats culturals provinents de la Diputació Provincial de València i de la Generalitat de Catalunya, i que ascendeixen fins a 18.838 euros.

La subvenció amb més valor, 9.713 euros, ha estat concedida per la Diputació de València a través de la Comissió de Valoració del SARC per a la promoció i realització d’activitats culturals en l’any 2016 dins del marc de subvencions a ajuntaments de la província de València de fins a 100.000 habitants.

La segona de les subvencions ha estat concedida dins del mateix marc d’ajudes de la Diputació amb l’objectiu de millorar les instal·lacions culturals dels municipis. La quantitat econòmica és de 1.852 euros i serà destinada a l’adquisició d’equipament per al Teatre Olímpia.

Per últim, la XII edició del Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta, ha estat l’activitat subvencionada per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La concessió s’eleva a 7.273 euros per a la promoció i difusió de la literatura en català.

El regidor delegat de l’àrea ha valorat molt positivament les subvencions rebudes, que “ajudaran a seguir consolidant una programació cultural estable i diversa, alhora que efectuar distintes actuacions de millora en el Teatre Olímpia, l’equipament cultural municipal més concorregut durant tot l’any”.