Salta al contingut

Premsa

Arriba a Oliva l’exposició “Tecnorrevolució: descobreix els avenços en tecnologies convergents”

L’exposició itinerant, d’entrada gratuïta, podrà visitar-se en el Parc de l’Estació, de l’1 al 25 de setembre de 2016

L’exposició “Tecnorrevolució: descobreix els avenços en tecnologies convergents”, organitzada per l’Obra Social «la Caixa» i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, arriba a la localitat aquest mes de setembre a fi de donar a conéixer els avanços de les tecnologies convergents l’aplicació dels quals ha aportat progressos impensables.

La mostra gira entorn la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologies de la informació i de les comunicacions (TIC), i les ciències cognitives (NBIC) i les seues interconnexions. Simular un viatge al nanomón, conéixer l’estat de relaxació del cervell, ser capturat per la mirada de 64 ulls robotitzats o moure una bola amb el poder de la ment són algunes de les propostes d’aquesta mostra interactiva.

El regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha destacat el caràcter divulgatiu de Tecnorrevolució; “és una nova aposta per a promoure els temes socials, científics i culturals, en la mateixa línia que la Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes, que arribarà a la cinquena edició al febrer del 2016.”

L’exposició, que serà instal·lada en l’exterior per a aconseguir una connexió més directa i enriquidora amb els ciutadans, serà inaugurada el pròxim dijous, 1 de setembre, a partir de les 11.00 hores. L’acte de presentació comptarà amb l’assistència del director del Centre d’Institucions Territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Fernando Corell.

Tecnorrevolució podrà visitar-se en horari de 9.30 a 13.30 i de 16.00 a 21.00 hores, de dilluns a divendres; i d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores, dissabtes i diumenges.

D’altra banda, en el marc d’aquesta exposició itinerant s’ofereixen visites guiades gratuïtes, entre setmana, dirigides a centres escolars, associacions i entitats socioculturals. Per a poder participar és indispensable concertar dia i hora trucant al número de telèfon 902 906 666. A més a més, de dilluns a divendres a les 19.00 hores, i els caps de setmana a les 12.30 i a les 19.00 hores, hi haurà visites comentades per a públic general. En aquest últim cas, no és necessària reserva prèvia.
 
C_TECNOREVOLUCIÓ X