Salta al contingut

Premsa

Oliva en marxa contra el càncer

La Regidoria de Participació Ciutadana, que dirigeix Yolanda Pastor, organitza amb l’AECC d’Oliva “Oliva en Marxa contra el càncer” que tindrà lloc el diumenge, 23 d’octubre, a partir de les 10.30 hores des del Parc de L’Estació.

Es tracta d’una passejada solidària de quatre quilòmetres que travessarà diverses zones de la ciutat i que finalitzarà al mateix punt de partida. Les persones interessades podran realitzar les inscripcions al Parc de L’Estació, abans de l’eixida de la marxa, tot aportant un donatiu de 6 euros. L’organització lliurarà samarretes a totes les persones que participen. La venda de samarretes també es realitzarà per part de l’associació AECC d’Oliva tots els divendres front a les portes del Mercat Municipal, fins al dia de la prova.

“Un any més, l’Ajuntament d’Oliva col·labora en la lluita contra el càncer amb diverses activitats encaminades a la conscienciació, educació i informació de la població al voltant d’aquesta malaltia. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana volem felicitar a l’AECC d’Oliva, a la seua presidenta Marisa Pericás, i a tot l’equip directiu per la seua lluita i treball” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Així mateix, dimecres 19 d’octubre, es realitzarà una conferència sobre “Còdig Europeu” al Teatre Olímpia, a partir de les 19.30 hores. Una vegada finalitzada, el Grup de Teatre “Quin galliner” interpretarà l’obra “Fugint del lloguer”. Donatiu de 3 euros el mateix dia al teatre, a benefici de l’AECC.

Per la seua banda, la presidenta d’AECC d’Oliva, Marisa Pericás, ha animat a tota la ciutadania a participar en les activitats proposades i col·laborar en aquesta causa solidària.