Salta al contingut

Premsa

Culmina de forma especial la 9a Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva

Aquest passat dissabte es va celebrar el que va ser sens dubte l’acte més popular i multitudinari d’aquesta Mostra, el Macrotast.

Les millors degustacions de la gastronomia de la Safor, però en concret els millors plats d’Oliva es van poder gaudir en el Passeig d’Oliva. All i pebre, coques, tonyina roja mediterrània, figatells, mini hamburgueses de tots els tipus de carn i sabors diversos, pebreretes farcides mini, embotits artesans i fins i tot productes vegans es van poder trobar les persones que el dissabte a la vesprada i a la nit es van passejar per aquest Macrotast, i tot açò elaborat per les carnisseries Joan Costa, Més que carn i els restauradores Events Fran Catering i El Mosset menjar per emportar, a les quals la regidor delegada de Turisme, Mireia Morera va voler de nou agrair la seua participació.

Comprant tiquets d’1,25€ la gent va poder degustar tant el menjar com la beguda que va completar els estands situats en el passeig, front al Mercat Municipal. Va haver-hi refrescs i aigua, però el més destacat en aquesta edició va ser la participació al costat de la gastronomia d’Oliva dels cellers de Terres dels Alforins: Daniel Belda, Rafael Cambra, Los Frailes, Celler del roure, Antonio Arráez, Heretat de Taverners, Vinos de la Viña, Bodegas Clos de la Vall, Bodegas Los Pinos. Tots ells van oferir als visitants al voltant de quatre varietats de la seua àmplia gamma de vins, alguns d’ells han arribat a obtenir entre 91 i 93 punts Parker, que és la referència en valoració a nivell mundial.

I tot aquest conjunt que es va poder gaudir en la vesprada del dissabte va anar agafant caràcter i forma a mesura que passava la vesprada i començava a enfosquir. Cada vegada més persones es van acostar al passeig a provar les degustacions i així també a gaudir de la música que es va encarregar d’amenitzar l’esdeveniment. Música de Jazz en directe de la mà d’Enric Peidro que va fer de la vetlada una moment únic. Enric porta més de 25 anys dedicats a la música i en concret al jazz clàssic, toca el saxo tenor i va estar anit acompanyat a la guitarra per Pablo Mercader, al contrabaix Óscar Ganivet, Juanjo Garcerá a la bateria. Al llarg de la vetlada van oferir el seu repertori habitual de swing clàssic dels anys 30 i 40 i tot l’extensíssim cançoner americà d’aquella època, una elecció que va casar a la perfecció amb la situació i el bon ambient que es va crear de forma general en el Macrotast.

_ab27582 _ab27694 _mg_8118 _mg_8148 _mg_8254