Salta al contingut

Premsa

Modificacions de la Regidoria d’Obres i Serveis

Des del Grup Municipal Projecte Ciutadans Oliva s’informa que s’ha procedit a una reorganització de la Delegació d’Obres i Serveis. A partir de hui la delegació comptarà amb dos regidors: Blai Peiró i Gabriel Oltra.

D’aquesta manera s’intenta reorganitzar i suplir la baixa temporal de l’assessor d’Obres i Serveis, Enrique Parra, per motius de malaltia.

L’objectiu d’aquestos canvis és optimitzar al màxim els recursos existents. El regidor Blai Peiró ostentarà la delegació genèrica d’Obres i Serveis amb les competències que es detallen al decret que s’adjunta a la nota.

Per la seua banda, el regidor Gabriel Oltra assumirà, amb dedicació parcial, els serveis municipals que es detallen també al decret adjunt.

Així mateix, la regidoria de Turisme que ostenta la regidora Mireia Morera passa a fer-se càrrec de la Delegació de Platges.

L’Alcaldia ha signat hui de matí aquest decret de modificació de determinades delegacions municipals sent els canvis més importants els que s’han indicat. D’aquest decret se’n donarà compte en la propera sessió plenària, que tindrà lloc el dijous, 29 de setembre, a les 20.00 hores.