Salta al contingut

Premsa

L’Eufòria Tour aterra a Oliva de la mà del grup Tardor

El quartet format per Cesc Domènech, David García, Antonio Hurtado i Àlex Martínez omplirà de ritmes el passeig de Jaume I

Entre els dies 7 i 9 d’octubre, Oliva celebra el Dia dels Valencians amb una programació centrada en la cultura popular i tradicional: música, danses, cercaviles, concerts i fins a una desena de propostes organitzades tant pels Serveis Culturals i de Biblioteques com per diferents associacions locals.

La vespra del 9, el passeig de Jaume I acollirà un programa pensat per a fer participar tota la família: tallers i jocs populars, el ‘Trivial dels Nostres Pobles’, un sopar a l’aire lliure i, finalment, concert del grup Tardor, banda de rock alternatiu procedent de València i l’Horta.

El 9 d’octubre no només és per als grans

Els més menuts ho passaran d’allò més bé amb cançons i jocs populars. A més a més, podran convertir-se en Jaume I i Violant d’Hongria: pintant-se les cares, creant les seues pròpies espases, màscares, escuts…  Una vesprada lúdica per a compartir en família, i apropar-se de manera divertida a la història del rei Conqueridor. Serà el dissabte dia 8, a partir de les 17.00 h.

Trivial dels Nostres Pobles

A continuació, Joves d’Oliva en Moviment organitza aquesta activitat que posarà a prova els coneixements de menuts i grans. La mecànica del ‘Trivial dels Nostres Pobles’ consistirà en quatre rondes (actualitat, general, específica i audiovisual) de 10 preguntes cadascuna, projectades en pantalla i que hauran de resoldre els equips, d’entre 5 i 10 participants. En acabar el joc, hi haurà un sopar de pa i porta on es podrà compartir taula en bon ambient.

Eufòria Tour

Entrada la nit, l’Eufòria Tour aterra a Oliva de la mà del grup Tardor, banda de rock alternatiu que ha aconseguit fer-se un lloc i diferenciar-se en l’escena musical valenciana. El quartet format per Cesc Domènech (bateria), David García (guitarra i veu), Antonio Hurtado (baix i veu) i Àlex Martínez (veu i guitarra) omplirà de ritmes el passeig de Jaume I amb un concert carregat de melodies enèrgiques i capaces de fer sentir i transmetre a qualsevol persona.

Tardor aparegué el 2011 amb una maqueta que incloïa quatre cançons, gràcies a les quals foren nominats com a grup revelació als Premis Ovidi Montllor. Aquestes quatre cançons i set més conformarien mesos després el seu primer LP d’estudi, Revolució de l’estat latent (Mésdemil, 2012), produït per Pau Paredes. Amb aquest disc, Tardor entrà de ple i de dret al panorama musical. Dos anys més tard es publicà el seu segon LP, Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014), amb cançons més conceptuals i madures. L’àlbum va estar nominat en tres categories dels Premis Ovidi Montllor 2015 (millor disc de rock, millor videoclip i millor disseny) i a més, la cançó ‘Ontàrio’ guanyà el premi a millor cançó en valencià del 2015 que concedeix la diputació de València. En març del 2016 Tardor publicà el senzill ‘L’eufòria’, el llançament del qual va coincidir amb la publicació d’un videoclip que aconseguí més de 20.000 reproduccions en vora 48 hores a les xarxes socials.