Salta al contingut

Premsa

El cicle ‘Rebombori’ tanca la seua primera edició amb èxit de públic

Més de 1.000 espectadors gaudeixen del cicle de teatre infantil que ha protagonitzat l’agenda cultural del mes d’octubre

El passat divendres, 21 d’octubre, va tenir lloc l’últim espectacle del cicle ‘Rebombori’, una iniciativa dels Serveis Culturals de l’Ajuntament d’Oliva que compta amb el patrocini del Circuit CulturArts de la Generalitat Valenciana.

1.113 espectadors han gaudit al Teatre Olímpia de les quatre sessions que han conformat el cicle ‘Rebombori’ que va començar fa un mes amb La Carreta Teatre i la seua adaptació per a titelles de “L’aneguet lleig”. La programació va continuar amb tres muntatges més: “Martina i el bosc de paper”, de L’Horta Teatre; “DOT”, de Maduixa Teatre, guanyador del Premi MAX 2015 al millor espectacle infantil; i “Com gat i gos”, una producció inèdita a la Comunitat Valenciana, presentada per la Cia. Teatre Animal.

Enric Escrivà, regidor de Cultura, fa un balanç molt positiu de l’èxit del cicle i la resposta del públic, i explica que enguany s’ha oferit una acurada selecció d’espectacles teatrals amb la principal voluntat d’arribar al públic infantil i enriquir el seu imaginari. “Les arts escèniques dirigides als més menuts han de provocar en ells un gran desig de jugar i experimentar. Per això, hem oferit una atractiva oferta escènica que ha combinat distintes disciplines com el clown, la dansa i el teatre de titelles.”

El regidor de Cultura ha manifestat la voluntat que ‘Rebombori’ vaja adquirint personalitat pròpia dins d’una programació anual apta per a tots els públics i esdevinga un referent cultural a baix cost en què pares i fills puguen gaudir del teatre de manera conjunta.