Salta al contingut

Premsa

1r Concurs de tuits “Digues-ho en un tuit: contra la violència de gènere” a Oliva

L’activitat s’emmarca dins dels actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que Oliva celebrarà el 25 de novembre

La Regidoria de la Dona de l’Ajuntament d’Oliva organitza la primera edició del concurs “Digues-ho en un tuit: contra la violència de gènere” amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que tindrà lloc a Oliva el proper 25 de novembre.

El concurs està dirigit a alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de la ciutat, que seran els encarregats de, amb format de tuits, elaborar expressions o lemes en valencià relacionats amb la lluita contra la violència de gènere.

Els tuits s’enviaran des del twitter del centre escolar. El professorat serà l’encarregat de revisar els tuits per tal que s’adeqüen a les bases del concurs, així com de l’autoria de cadascun dels tuits enviats des dels Centres Educatius.

El 23 de novembre es comunicarà al Centre Educatiu del tuit guardonat, i el centre s’encarregarà d’avisar l’alumne/a guardonat/ada.

“Es demana la col·laboració dels Centres Educatius per tal de dur a terme aquesta iniciativa, amb la implicació del Departament de Valencià” assenyalava la regidora de la Dona, Yolanda Pastor.

L’enviament dels tuits es podrà realitzar fins al 18 de novembre amb el hashtag #Oliva25N i fent menció a @AjuntamentOliva

El guanyador/a rebrà uns auriculars sense fil durant el transcurs de l’acte públic que se celebrarà, a les 13 h, per als alumnes de 4 d’ESO el dia 25 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament. Durant eixe acte es llegirà un Manifest Institucional amb l’assistència de la Corporació Municipal. Prèviament, el Teatre Olímpia acollirà la representació de l’obra “Les decisions de Maria” a les 11.30 h.