Salta al contingut

Premsa

126 tuits participen al 1r concurs “Digues-ho en un tuit: contra la violència de gènere”

La regidora de la Dona i Educació, Yolanda Pastor, ha informat aquest matí del tuit guanyador i dels finalistes del 1r concurs “Digues-ho en un tuit: contra la violència de gènere”. Irene Roig Castellanos, de l’IES Gabriel Ciscar, ha estat la guanyadora d’aquest concurs organitzat conjuntament per la Regidoria d’Educació i de la Dona englobat dins de la programació del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que Oliva commemora demà divendres, 25 de novembre.

El tuit guanyador “El món és i serà més gran que un puny tancat. Mai es podrà entrar dins d’un cor per mitjà de la violència #Oliva25N @AjuntamentOliva” va resultat elegit ahir pel jurat del concurs d’entre un total de 126 tuits remesos pels alumnes de 4t d’ESO i 2n FP Bàsica de tots el centres educatius de la localitat.

“Estem molt satisfets per la resposta del nostres joves en aquest concurs de tuits. Però el més important és que estan molt conscienciats i informats en el tema de la violència de gènere” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Els altres tres tuits finalistes són:

IES Gregori Maians: “L’amor no fa mal. Denuncia#Oliva25N” de Sonia Ruzafa.

Col·legi Rebollet: “No vullgues vore el final de la pel·lícula: ja saps com acaba. Para-la i comença’n una diferent #Oliva25N” de Sandra Miralles.

Col·legi San José Montaña: “No puc ser la dona de la teua vida perquè la meua vida té valor, el meu cos no té preu i no sóc de ningú #Oliva25N” de Denisa Budan

Aquest concurs de tuits forma part de la programació organitzada des del Departament d’Educació per tal de commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere a Oliva el 25 de novembre. La jornada s’inicia a les 11.30 hores al Teatre Olímpia amb la representació de l’obra de teatre “Les decisions de Maria” i, posteriorment, tindrà lloc un acte públic a la Plaça de l’Ajuntament a les 13 h, per als alumnes de 4 d’ESO on llegiran els tuits participants al concurs i un Manifest Institucional per part de la Corporació Municipal.

p1280700 p1280702 p1280705