Salta al contingut

Premsa

Oliva ret homenatge a Manolo Mestre amb una exhibició esportiva de les “Llegendes del València CF”

Un equip de jugadors del València de diverses èpoques, liderats per Ferran Giner, s’enfrontarà a l’equip de veterans de la UD Oliva per retre homenatge a Manolo Mestre, oliver que va jugar a un gran nivell en el València CF en les dècades dels anys 50 i 60 del segle XX, al qual va entrenar, a més de ser internacional amb la selecció espanyola.

El partit d’exhibició tindrà lloc el divendres, 2 de desembre, a les 19 hores, al camp del Morer d’Oliva, i l’entrada serà gratuïta. Prèviament, una representació de la seua família, de l’Ajuntament d’Oliva, de la UD Oliva, de l’Associació d’Exfutbolistes del València CF, de l’Agrupació de Penyes del València CF, de la Penya Valencianista Manolo Mestre i de “Valencianisme de Base”, demanarà públicament que la foto de Manolo Mestre es penge en una de les façanes del Mestalla, junt a les fotos dels jugadors rellevants al llarg de la història del València CF.

Manolo Mestre, natural d’Oliva, és un dels jugadors de futbol més representatius que ha tingut la comarca de la Safor. Va començar la seua trajectòria en la UD Oliva, també va jugar en el CF Gandia, fins que en la temporada 54-55 es va incorporar al CD Mestalla i després al València CF, on va jugar des de 1956 fins a 1969.

La seua dilatada trajectòria esportiva va ser ben fructífera, ja que va aconseguir la Copa d’Espanya en 1967, les “Copes de Fires” del 62 i 63, contribuint de forma determinant a fer gran al València CF. A més a més va ser jugador internacional de la Selecció Espanyola i va entrenar en 3 ocasions al València CF.

Tant l’alcalde, David González, com el regidor d’Esports, Blai Peiró, han destacat la gran trajectòria de Manolo Mestre com a jugador del València CF, sentint els colors i mantenint-se lleial al club al llarg de tota la seua trajectòria esportiva i professional, la qual cosa, sense dubte, el fan mereixedor d’este i d’altres reconeixements.
 
aj_udoliva