Salta al contingut

Premsa

Oliva programa un Mercat temàtic de Nadal per als pròxims 10 i 11 de desembre

El mercat tindrà lloc al passeig de Jaume I, i oferirà un complet programa d’activitats per a tota la família

La Regidoria de Comerç, Mercat i Consum, i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat per al 10 i l’11 de desembre un Mercat temàtic de Nadal al passeig de Jaume I. Es tracta d’una activitat adreçada a tota la família per tal d’animar la població de cara a la celebració del Nadal.

El Mercat de Nadal disposarà d’un Betlem vivent, parades d’artesania, cercaviles, concert de tambors i un gran espectacle de dansa, foc i màgia. Especialment per als xiquets tindrem castells inflables gratuïts, granja escola, passeig amb tren, cavallets, a més de l’esperada visita del Pare Noel, que rebrà a tots els xiquets d’Oliva i arreplegarà les seues cartes.

Segons ha explicat el regidor de Comerç i Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, “es tracta d’una festa per tal d’animar la població d’Oliva davant d’una celebració tan entranyable com és Nadal, per oferir-los una programació d’oci complementària als nostres comerços, bars i restaurants i així atendre tot tipus de públic, des del xiquet més menut fins a la gent més gran. A Oliva volem que tots els veïns estiguen a gust, i puguen disfrutar d’activitats que els agraden al seu poble, sense necessitat d’haver d’eixir fora per trobar el que volen”.

Pel que fa a l’horari de les activitats, dissabte dia 10, a les 11.00 h tindrà lloc la inauguració oficial. De tota manera, i tant dissabte com diumenge, a les 10 h començaran els tallers i la ludoteca, i es posaran en funcionament els castells inflables gratuïts. També els dos dies, a les 11.30 h començarà la cercavila de música i dansa. I després, a les 13 h, tindrà lloc l’espectacle de dansa oriental.

La Fira tancarà de 14 a 17 h, quan es tornaran a posar en funcionament els inflables gratuïts. A les 18 h tindrem novament cercavila, i a les 19 h, concurs de dibuix i contes. A les 20 h està previst que comence el concert de tambors, i a les 21 h, tindrem el gran espectable de dansa, foc i màgia.

També els dos dies tindrem la visita del Pare Noel, atraccions d’època, tallers demostratius, orfebreria, tallat de fusta i diverses activitats infantils, com ara tallers participatius de màscares i pintura, jocs tradicionals i torneig de joguines, un complet programa d’activitats pensat perquè disfrute tota la família.

cartell-oliva-2016-nadalfutllet-oliva-nadal-2016-horari

 

 

 

 

 

 


futllet-oliva-2016-nadal-carta