Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva realitza un tractament específic i urgent al Teatre Olímpia per previndre la possible aparició de puces

El Teatre Olímpia, junt a altres edificis municipals, va rebre el tractament anual de desratitizació i desinfecció el passat mes de juny, i una revisió de plagues el 14 d’octubre de 2016.

Davant la denúncia efectuada per una veïna d’Oliva a través de les xarxes socials sobre l’aparició de puces en el Teatre Olímpia, per l’alarmisme que puga derivar-se’n, i sobretot, com a mesura de prevenció i per a garantir la seguretat de la ciutadania i la seua tranquil·litat, l’Ajuntament d’Oliva ha realitzat un tractament específic i urgent contra la possible aparició d’aquest tipus d’insecte.

L’actuació s’ha dut a terme hui pel matí, immediatament en tenir coneixement del cas, a través de l’empresa «Compañía de Tratamientos Levante S.L.», adjudicatària del servei de control i seguiment de plagues en espais públics, zones urbanes i edificis municipals.

Val a dir que el Teatre Olímpia ha rebut el tractament preventiu anual contra les plagues el mes de juny d’enguany, que el 14 d’octubre es va revisar, tal com mostra la documentació que s’adjunta. De fet, des de 2016 el govern municipal ha incrementat notablement els recursos econòmics i materials destinats al control de plagues, contractant un pla integral de seguiment i control de plagues en espais urbans i edificis públics per valor de 45.000 euros. A través d’aquest pla, a més del control dels edificis municipals, de la xarxa de clavegueram i d’altres espais públics, s’ha posat en funcionament un número de telèfon d’atenció ciutadana (661 343 504) per rebre directament denúncies dels ciutadans en aquesta matèria.

Com a responsable polític del Teatre Olímpia, el regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha lamentat l’incident ocorregut, i ha explicat que “la suposada aparició de puces no ve lligada a una manca de neteja, sinó que esdevé un cas aïllat davant del qual hem reaccionat amb immediatesa. Som conscients del deteriorament que el Teatre Olímpia ha patit, progressivament, en els darrers anys. Per això, hem iniciat un necessari pla d’inversions que farà possible el condicionament de l’edifici i una millora substancial en equipament, seguretat i estètica, al llarg del 2017.”

20161209_114209 20161209_120220