Salta al contingut

Premsa

La Germandat de Ntra. Sra. de la Pietat i la Regidoria de Festes organitzen una festa del Pare Noel

El 24 de desembre el Pare Noel arribarà a Oliva i protagonitzarà una desfilada fins al passeig de Lluís Vives

La Germandat de Nostra Senyora de la Pietat, que forma part de la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat per al pròxim 24 de desembre una festa per tal de celebrar l’arribada a Oliva del Pare Noel.

L’acte començarà a les 15.45 h a la plaça de Sant Roc, on està prevista la concentració de l’Agrupació Musical Nostra Senyora de la Pietat. A les 16.30 h arribarà el Pare Noel, que iniciarà el seu itinerari festiu pels carrers de l’Abadia, plaça d’Alonso, carretera de Gandia, carrer del bisbe Joan Osta, avinguda de València, carrer de la Comtessa Maians i del Mercat fins arribar al passeig de Lluís Vives. Allà mateix, a l’altura del carrer Beatriu de Centelles, tindrà lloc el repartiment de regals i la picadeta per a tots els participants.

Segons el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, “aquesta festa s’unirà a les organitzades directament des del departament de Festes de l’Ajuntament d’Oliva per tal de celebrar el Nadal, com ara el Mercat temàtic de Nadal que ha tingut lloc el cap de setmana del 10 i l’11 de desembre, la cavalcada del carter reial, el mateix dia 24 de matí, i sobretot la gran cavalcada de Reis del 5 de gener”, a més del Mercat del comerç associat del diumenge que ve dia 18.

Per a Pepe Salazar, “tots aquests actes posen de manifest la importància del Nadal en la nostra població, una festa entranyable que disfrutem tots, especialment els més menuts. Per això voldria convidar a tots els veïns d’Oliva a viure aquesta celebració de la millor manera possible, en harmonia i en companyia dels nostres éssers més estimats”.