Salta al contingut

Premsa

Oliva enceta l’horari especial d’estudi per als exàmens de gener

La campanya s’estén des del divendres, 23 de desembre, fins al dijous, 26 de gener. S’elimina la pausa de migdia, amb la qual cosa la Biblioteca de l’Envic romandrà oberta de 09.00 a 22.00 hores, excepte en dies festius i la seua vespra.

L’horari especial naix fruit de l’acord entre la Regidoria de Biblioteques i el Consell de la Joventut.

Els estudiants disposaran també del servei que oferta el Casal Jove, del 19 de desembre al 4 de gener, de 22.00 a 02.00 hores de la matinada.

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat l’horari especial d’estudi a la Biblioteca de l’Envic per als mesos de desembre i gener. Atenent a les necessitats de la població estudiantil, universitària sobretot, però també d’ensenyament secundari, l’horari d’estudi s’estén des del divendres, 23 de desembre, fins al dijous, 26 de gener. La majoria de dies l’horari serà de 9.00 a 22.00 hores, amb l’única excepció dels dies 24, 26 i 31 de desembre, i 5 de gener, on s’obrirà només de matí, de 9.00 a 14.00 hores; i els dies festius 25 de desembre, i 1 i 6 de gener, on no es prestarà servei.

L’horari especial naix fruit de l’acord entre la Regidoria de Biblioteques i el Consell de la Joventut, que presideix Mercè Salelles. S’han tingut en compte tots els períodes d’exàmens de cadascuna de les etapes educatives i les estadístiques d’assistència de les anteriors campanyes d’estudi, prioritzant així les hores de màxim ús.

Escrivà ha valorat especialment el fet que en aquesta ocasió l’horari serà ininterromput, i s’elimina la pausa del migdia de campanyes anteriors. Així mateix, ha destacat el fet que la temporada d’estudi també s’amplia a tot el mes de gener, amb només les excepcions esmentades. Amb aquestes ampliacions, el regidor considera que s’ofereix als estudiants el màxim servei possible, i agraeix especialment la col·laboració que per a aquestes millores ha rebut dels Departaments d’Ocupació i de Recursos Humans, que dirigeix Rosana Miñana.

A més de l’horari intensiu de la Biblioteca de l’Envic, els estudiants disposaran també del servei que oferta el Casal Jove, del 19 de desembre al 4 de gener, de 22.00 a 02.00 hores de la matinada, excepte els dies 24, 25, 26, 30 i 31  de desembre, i 1 de gener. Amb aquest horari, els estudiants que així ho desitgen es podran traslladar al Casal Jove una vegada tanque les seues portes la Biblioteca de l’Envic.

El regidor de Joventut, Àlex Salort, ha assenyalat que amb aquest esforç conjunt es busca donar un bot qualitatiu important que permeta, a tota aquella persona que vulga, gaudir d’un ventall d’hores molt ampli, pensat per a satisfer les necessitats també de qui estudia millor a la nit.

Ambdós regidors esperen que aquestes jornades siguen productives i permeten a la població estudiantil aprofitar al màxim les seues capacitats.