Salta al contingut

Premsa

Nova dinàmica de treball del Consell Municipal de Turisme d’Oliva

El passat dimarts es va constituir el Consell Municipal de Turisme d’Oliva, amb una significativa representació del sector empresarial i dels membres de la corporació municipal.

El  Consell porta noves directrius, d’acord amb el estatuts aprovats el passat mes de juny, de forma que, els projectes que s’impulsen des del Departament de Turisme s’organitzaran en diverses comissions de treball centrades en  matèries i objectius específics.

El Consell es va constituir amb la participació activa d’empreses del sector turístic: hotels, apartaments turístics, allotjament rural, sector d’hostaleria, empreses de turisme actiu, empreses de transport i agències de viatges.

També van estar presents  els representants del Club Nàutic, Club de Golf, Associació de Comerciants, Creu Roja  i professionals del turisme d’oci.

La sessió, presidida per l’alcalde d’Oliva, es va encetar amb la intervenció de la regidora delegada de Turisme, Mireia Morera, que va exposar les accions que s’han dut a terme des de la Delegació de Turisme i va comunicar les primeres directrius de la planificació de l’any 2017.

“El turisme ha de continuar evolucionant per tal de consolidar la ciutat d’Oliva com a destinació turística, que sols és possible amb la participació i el concert de tots els agents del sector turístic d’Oliva” assenyalava la regidora Mireia Morera.