Salta al contingut

Premsa

Es lliuren els premis del XIX Concurs de Dibuix i del XXIV Concurs de Cartes als Reis Mags

Ahir dimecres, 28 de desembre, va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Oliva el lliurament de premis del XIX Concurs de Dibuix  i del XXIV Concurs de Cartes als Reis Mags.

En aquest lliurament  s’ha reconegut el treball realitzat pels xiquets i xiquetes participants en ambdós concursos, dels vuit centres escolars de la localitat. Entre les dos modalitats ha hagut setze finalistes, entre els quals  cal destacar els treballs guanyadors: Nando  Tarrazó  García, en la modalitat de dibuix, i Ferran Gregori Sabater, en la modalitat de cartes, que han obtingut el primer premi.

A banda del premi obtingut en el concurs, aquestos xiquets i xiquetes podran participar en la cavalcada de reis del pròxim dijous, 5 de gener,  on tindran una carrossa  per a poder acompanyar a Ses Majestats els Reis Mags des de la seua arribada a Oliva fins a l’ajuntament,  on seran rebuts per la corporació municipal. El xiquet guanyador del concurs de cartes, Ferran Gregori Sabater, llegirà la seua carta als Reis Mags des de la balconada del consistori, per tal de donar-los la benvinguda en representació de tots els xiquets i xiquetes del poble.