Salta al contingut

Premsa

Informació important per als agricultors d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva informa, a tots els agricultors, que s’estan produint robatoris en camps de taronges, sobretot de les varietats de Lane Late, Navel Powell i Navel Chislett.

Des de la Regidoria d’Agricultura s’ha activat el mateix protocol d’actuació de l’última campanya, a través de la Policia Local, amb el suport de la Guàrdia Civil d’Oliva i de l’equip Roca de la Guàrdia Civil. L’actuació es realitza en coordinació amb la Policia Local de la localitat veïna de Pego.

Es recomana als agricultors que, en cas de detectar algun vehicle sospitós o moviments no habituals en el camp, no córreguen riscos personals i telefonen immediatament a l’ajuntament, al número 96 285 02 50. D’aquesta manera, agents de la Policia Local es personaran de manera imminent. La telefonada, que pot ajudar a frenar els robatoris, és anònima i no comporta cap molèstia per a l’emissor.

A més a més, la Regidoria d’Agricultura recorda als agricultors que, en cas que autoritzen algú a recollir les taronges del seu camp, s’asseguren d’indicar una data i lloc exactes.