Salta al contingut

Premsa

El Servei de Biblioteques amplia la seua campanya de llibres sobrepassats

El termini de devolució de llibres finalitzarà el pròxim dimarts, 31 de gener

La Biblioteca de Tamarit vol recuperar una important quantitat de llibres, DVDs i CDs que des de fa mesos, i fins i tot anys, s’han perdut i es troben en mans d’usuaris que un dia se’ls van endur prestats i mai més van tornar al seu lloc.

El Servei de Biblioteques recorda que després de realitzar les reclamacions del material no retornat, l’usuari queda penalitzat per fer ús de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Aquesta mesura de retornar material fora del termini establert podria alliberar-los de la dita penalització, i alhora faran possible que altres usuaris puguen fer ús i gaudir del material.

El passat 28 de desembre, la Biblioteca Tamarit va fer circular un vídeo per les xarxes socials per tal de conscienciar la població del material de la biblioteca pública municipal que no ha sigut tornat, amb la intenció de recuperar-lo.

Aquesta ‘biblioamnistia’, que va començar el passat 28 de desembre, fa possible que si un usari que té material sobrepassat el torna en el termini indicat se li elimina la sanció automàticament; en el supòsit que s’haja perdut, es recomana parlar amb el personal de la biblioteca per tal de trobar una solució.

Com que la campanya de ‘biblioamnistia’ ha sigut positiva, per tal com molts usuaris s’han acollit i han retornat material a la Biblioteca de Tamarit, i acabava hui mateix, dia 12 de gener, el Servei de Biblioteques ha cregut oportú ampliar-la fins al pròxim dimarts, dia 31 de gener.