Salta al contingut

Premsa

Oliva estarà present a la Fira Internacional de Turisme, FITUR 2017 a Madrid

Este matí, la regidora de Turisme d’Oliva, Mireia Morera, ha presentat en roda de premsa l’oferta que presenta la ciutat a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2017, que s’inicia el proper dimecres, 18 de gener, i finalitza diumenge, 22 de gener. Oliva tornarà a estar present a FITUR sota el paraigua de la Diputació de València, per mitjà d´un stand promocional ubicat en un dels espais reservats per als municipis turistics destacats.

Fins allí, una representació municipal encapçalada per l’alcalde i la regidora de Turisme, Mireia Morera, presentaran l’oferta de turisme de la ciutat, amb la presència de diversos empresaris locals que també han volgut recolzar aquesta presència un any més a la fira de turisme més important a nivell internacional.

Segons ha explicat la regidora, Mireia Morera, Oliva assisteix a  Fitur amb els objectius molt clars i una estratègia ben definida: dur productes concrets i vendre’ls mitjançant ofertes molt atractives, dissenyades especialment per als visitants de la fira, tant en allotjaments com en oferta de turisme actiu i així   captar clients directamente, oferint-los un producte únic i diferenciat. Com a suport a la venda s´han elaborat uns fullets amb les ofertes promocionals d´allotjament i un altre amb les ofertes de turisme actiu. A més, com a ferramenta principal de promoció s´instal·larà, durant el cap de setmana, una màquina interactiva keshot que serà la diversió de tots els qui s´acosten al stand d´Oliva i que funcionarà com a dinamitzadora de la presència online d´aquest municipi.

El dijous 19 de gener a les 15.30 h, en la sala A del recinte d’IFEMA, tindrà lloc una roda de premsa i presentació “Oliva Activa“ on s´exposarà Oliva com a destí turístic complet i adaptat a les noves exigències del públic objectiu.

“A Oliva no només tenim sol i platja sinò també un entorn privilegiat i un teixit empresarial molt professional que ofereix una gran varietat de productes de gran qualitat com són els de turisme esportiu, actiu, cultural i gastronòmic. Oliva es pot disfrutar de multitud de maneres i en qualsevol moment de l´any. Això és el que precisament hem de destacar al turista.“

A la presentació d’este matí han assistit també Víctor Vila, representant de l’empresa de Turisme Actiu Xtrem Tracks, Nacho Tapia, en representació de l’Hotel Playa Oliva i Oliva Surf, el president de Gastroliva, Paco Oltra, i el director del camp de golf d’Oliva Nova, Daniel Asis. Una de les novetats que presentarà l’estand de l’Ajuntament d’Oliva seràn els nous tríptics en els que els visitants podran conéixer ofertes exclusives d’allotjaments turístics i una completa oferta de turisme actiu al nostre municipi.

P1280839 P1280863