Salta al contingut

Premsa

El Cap de la Demarcació de Costes de València visita la platja d’Oliva per comprovar els efectes del temporal

Vicente Ibarra comprova in situ els efectes del temporal sobre les platges d’Oliva i anuncia a l’alcalde que la Demarcació de Costes de València ha habilitat una partida inicial de 2 milions d’euros per netejar les platges de la província de València.

El tinent d’alcalde d’Obres i Serveis informa que l’Ajuntament d’Oliva està executant els primers treballs per pal·liar els efectes del temporal marítim.

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de la Demarcació de Costes de València està procedint a valorar els efectes del temporal marítim sobre les platges de la província de València. A més a més, ha habilitat una partida inicial de 2 milions d’euros amb la finalitat de netejar i reparar les platges de la província de València. Així ho ha comunicat el Cap de la Demarcació, Vicente Ibarra, a l’alcalde d’Oliva i al primer tinent d’alcalde, en la visita que ha realitzat a Oliva a última hora del matí.

Els representants municipals han agraït la visita, però han indicat que la partida econòmica és insuficient per al conjunt de totes les platges de la Demarcació de València, de manera que han demanat que siga incrementada.

Malgrat l’anunci, donada la situació de gravetat en alguns punts de la costa d’Oliva, que ha arribat a afectar algunes zones urbanes, el Departament d’Obres i Serveis, que dirigeix Blai Peiró, ha iniciat els primers treballs de neteja i d’obertura de goles de les platges, treballs que continuaran al llarg dels pròxims dies.

A més a més, l’alcaldia ha ordenat als serveis tècnics municipals la inspecció a les principals zones afectades pel temporal, amb la finalitat d’elevar informe a les administracions públiques supramunicipals, com són la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Estat. La inspecció ha tingut lloc hui pel matí, de manera que en els pròxims dies es procedirà a la redacció del dit informe.

AJ_VISITA CAP COSTES (9)AJ_VISITA CAP COSTES (1)AJ_VISITA CAP COSTES (5) AJ_VISITA CAP COSTES (8)AJ_VISITA CAP COSTES (2) AJ_VISITA CAP COSTES (3) AJ_VISITA CAP COSTES (4)
AJ_VISITA CAP COSTES (6)