Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor, continua treballant en la millora dels centres escolars de la ciutat d’Oliva

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, de Projecte Ciutadans d’Oliva informa que continua complint amb les actuacions marcades en el full de treball, per abordar les diferents necessitats dels centres educatius de la ciutat d’Oliva.

Tal com es va acordar en la reunió de treball amb la Direcció Territorial d’Educació, una de les prioritats que es va marcar era la retirada del fibrociment dels centres educatius.

Fruit de l’acord de col·laboració entre ambdues administracions, l’ajuntament va retirar la marquesina de fibrociment del centre FPA i ara ha estat el torn de la Conselleria que ha fet el mateix al col·legi Alfadalí.

La substitució de la coberta de fibrociment anava acompanyada d’una reforma integral dels dos banys exteriors del centre. La reforma va començar al desembre, aprofitant les vacances de Nadal, ha tingut una durada d’un mes i mig i no ha interferit en el bon funcionament del centre. L’obra la va licitar directament la conselleria, amb un pressupost de 31.081,27 €.

Les obres han estat supervisades pel tècnic de conselleria i la mateixa regidora Yolanda pastor, els dos i la comunitat educativa han manifestat la seua satisfacció per la millora realitzada.

La regidora del grup Projecte Ciutadans d’Oliva, Yolanda Pastor, després de la visita del tècnic, pot confirmar que durant els pròxims mesos està prevista l’execució de la reforma dels banys al col·legi La Carrasca i la licitació d’obra major per reformar íntegrament els banys i la retirada del fibrociment al col·legi Lluís Vives.

Pastor també aprofita per a informar que s’ha canviat la porta d’accés a l’escoleta municipal El Caragol, que es trobava en molt mal estat, per una altra d’acer galvanitzat, de dues fulles, amb espiells i obertura antipànic.

Yolanda ha recalcat que continuarà treballant des de la seua Regidoria, perquè els centres estiguen en les millors condicions possibles, ja que totes aquestes actuacions repercuteixen en el benestar de tots els xiquets i xiquetes. Per a Pastor la inversió i el manteniment dels centres és prioritari després de molt temps d’abandonament.