Salta al contingut

Premsa

El Departament d’Agricultura organitza un curs formatiu sobre el cultiu de l’alvocat a Oliva

La Regidoria d’Agricultura organitza, amb la col·laboració de la conselleria, un curs formatiu dirigit a agricultors de la ciutat i públic en general anomenat “El cultiu de l’alvocat com alternativa als cultius tradicionals de la Comunitat Valenciana”.

Aquesta acció formativa es realitzarà del 21 al 23 de febrer al Casal Jove, en horari de 18 a 21 hores. El professorat estarà format per Julio Climent i Luís Bonet de l’IVIA i per Esteban Soler, tècnic en fructicultura.

En paraules del regidor d’Agricultura, Gabriel Oltra “la nostra intenció és apropar als nostres agricultors diferents cursos, de formació i especialització, per tal que puguen tindre un coneixement molt més ampli de les diferents opcions de cultiu que podem tindre al nostre territori”.

El curs és totalment gratuït amb inscripció prèvia a la planta baixa de l’edifici de l’Almàssera o telefonant al 96 285 02 50.

Els assistents podran conéixer, amb detall, generalitats al voltant del cultiu de l’alvocat, malalties, plagues, comercialització, el reg d’aquesta varietat i, per últim, la forma d’adobar-lo i la seua poda.