Salta al contingut

Premsa

Turisme mostra el seu interés en formar part del Pla Estratègic d’Accessibilitat Turística de la Comunitat Valenciana

La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha assistit a la presentació del Pla Estratègic d’Accessibilitat Turística de la Comunitat Valenciana i la Guia d’Experiències Turístiques Accessibles de la CV. La presentació va tindre lloc a Benidorm, a l’Invat.tur, a càrrec del secretari autonòmic, Francesc Colomer, i de la presidenta PREDIF CV, Yolanda Ruíz.

La regidora va mostrar el seu interés a formar part d’aquest pla estratègic, necessari i imprescindible per a convertir la ciutat d’Oliva en una destinació turística intel·ligent, i va aprofitar l’ocasió per a comunicar-ho als responsables del projecte. “Adaptar la destinació turística a les diversitats funcionals dels usuaris facilitant la interacció i la integració amb l’entorn és primordial per a incrementar la qualitat de l’experiència de visitants i turistes en la destinació i a la vegada millorar la qualitat de vida del resident”.

Aquesta guia d’experiències turístiques és un projecte realitzat per la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF) amb el suport de l’Agència Valenciana de Turisme.

L’objectiu és dissenyar experiències turístiques accessibles per a tothom, a partir dels establiments de la Comunitat Valenciana analitzats per PREDIF en anys anteriors i incloent nous establiments visitats durant 2016. La guia ofereix als turistes amb discapacitat, i amb necessitats d’accessibilitat en general, informació útil per planificar les seues vacances i permet a les tres províncies promoure els seus productes turístics accessibles.

Entre les experiències incloses en la guia es troben experiències urbanes i culturals d’Alacant, Benidorm, Castelló i València, experiències rurals i de natura, enològiques i gastronòmiques, de sol i platja, esportives, de salut i per a famílies.