Salta al contingut

Premsa

El secretari autonòmic de Turisme confirma que Oliva forma part del Pla Governança i Dinamització Turística de l’AVT

L’Agència Valenciana de Turisme s’ha compromés ha posar en funcionament les infraestructures de platges d’Oliva abans del pròxim 1 d’abril

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha confirmat aquest matí que la ciutat d’Oliva formarà part del Pla Governança i Dinamització Turística amb el qual es duran a terme nombroses polítiques en matèria turística a diversos municipis de la Comunitat Valenciana en els pròxims tres anys. L’anunci l’ha efectuat en el transcurs d’una visita realitzada aquest matí amb l’alcalde d’Oliva, David González, i la regidora de Turisme, Mireia Morera.

El secretari autonòmic també ha aprofitat la visita a Oliva per tal d’informar els responsables municipals de les diferents línies d’ajudes que, d’ací a poc temps veuran la llum, i a les quals Oliva ja ha manifestat la seua intenció d’acollir-se.

Així mateix, tant l’alcalde com la regidora de Turisme han aconseguit el compromís del secretari autonòmic per procurar que les diverses infraestructures de platges, que han patit desperfectes pels temporals, es reparen abans del pròxim 1 d’abril.

L’alcalde ha agraït la visita del secretari autonòmic indicant la necessitat de la cooperació entre les administracions públiques en la dinamització turística del nostre territori, alhora que ha valorat molt positivament la proximitat i el treball de l’actual responsable de l’Agencia Valenciana de Turisme.

La regidora de Turisme, Mirera Morera, ha assenyalat que “la reunió ha estat molt satisfactòria i productiva, ja que des de l’Agència Valenciana de Turisme ens han fet arribar informació molt interessant i de profit per al nostre municipi, així com, també el Sr. Francesc Colomer s’ha compromés a solventar totes les deficiències de les infraestructures a les nostres platges que es van veure afectades pels darrers temporals”.